Inspireret af Karina fra Haverummet og Maria fra Livsnyderhaven (i hendes tidligere kolonihave) er jeg sammen med en nabo begyndt at bygge en pergola over “rude-stien”. Den skal – selvfølgelig – males sort, lige så snart årstiden tillader det – og den skal have et lamel-tag af lægter. Lægterne skal skæres til og males før de monteres, men jeg vil prøve at skære dem til i løbet af ugen og lægge dem løst op, så jeg kan se hvordan de skal fordeles. Op ad alle stolper, skal der plantes storbladet efeu. I får lige lidt foreløbige billeder….

 

 

FØR: “Rude-stien” er pt dækket med fiberdug, da fuglene ikke kan lade mine nyplantede trædebregne være i fred.
EFTER – Forestil jer, når der kommer tag på 😉

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!