Priser

Havekonsultation

En havekonsultation varer 1-2 timer og koster 1.900 kr. inkl. moms.
Havekonsultationen er en havevandring hos dig, hvor vi gennemgår haven med dine spørgsmål og udfordringer. Som udgangspunkt tager du selv noter under havevandringen.
Hvis du ønsker det, er det også muligt efter havekonsultationen at få tilsendt et kort skriv af mine forslag og gode råd  på mail. En havekonsultation med efterfølgende skriftlige noter koster 2.500 kr. inkl. moms.
Forud for havekonsultationen sender jeg dig et spørgeskema om hvilke udfordringer, som du/I ønsker hjælp til, hvad der ikke fungerer nu. Jeg spørger også hvilken stil og farvetoner, I kan lide, hvor meget tid I vil bruge på at passe haven etc. Jeg vil også meget gerne have nogle fotos af haven og de områder, som du/I ønsker forslag til.
Spørgeskemaet bruger jeg til forberedelse af havekonsultationen.

Udarbejdelse af en haveskitse

Jeg udarbejder haveskitser efter forudgående havekonsultation. Hvis du/I ønsker udarbejdet en haveskitse vil jeg i forbindelse med havekonsultationen måle haven op, ligesom jeg vil tage fotos af haven. Haveskitsen er ikke målbar, men angiver havens overordnede linier og struktur med angivelse af havens rum, elementer og større beplantning. En haveskiste er en stregtegning uden farvelægning og koster mellem 3.000-5.000 kr. afhængig af havens størrelse.

Udarbejdelse af en haveplan

Efter forudgående havekonsultation er det også muligt at få udarbejdet en målbar haveplan. En haveplan er en målbar, farvelagt tegning over hele haven eller dele af haven. Haveplanen indeholder placering og angivelse af havens elementer, herunder skure, drivhuse, terrasser, mv., samt placering og navngivning ag træer, buske, klatrende vækster og roser.
Med haveplanen får I også en fil med fotos af relevante elementer, beplantning mv., samt nogle generelle gode råd i forbindelse med de ting, som er valgt til jeres have.
Med en haveplan i hånden kan du gå direkte igang med at plante. Hvis du/I ønsker udarbejdet en haveplan efter havekonsultationen, måler jeg haven op under dette besøg. Det er en stor hjælp, hvis I har en målbar tegning, som jeg kan tage udgangspunkt i.
En haveplan for en have på op til 800 m2 koster normalt mellem 8.000 – 10.000 kr. inkl. moms., afhængig af plantetæthed og detaljeringsgrad, samt hvor mange elementer, der skal indgå. Som udgangspunkt indeholder en haveplan navne på træer, buske, klatreplanter og roser, men det er også muligt at få udførlige planteplaner for de enkelte bede med plantelister, der indeholder fotos af planterne og angivelse af deres højde, blomstring etc.

Bedplan

Jeg udarbejder også detaljeret planer for de enkelte bede. Planen indeholder beplantning med stauder, løgvækster, 2-årige planter og sommerplanter. Bedet sammensættes efter dit/jeres farve valg og sikrer, at bedet har en lang blomstringsperiode fra tidsligt forår til sensommer.

Med planen følger en planteliste med fotos, samt angivelse af ansat planter, plantehøjde, blomstringstid og særlige egenskaber for de enkelte vækster.

Prisen for et bed på 10 m2 er 1.700 kr. inkl. moms og 2.700 kr. inkl. moms for et bed på 20 m2.

Kørselstillæg

Tillægsarbejde udføres på timebasis. Det koster 800 kr. inkl. moms per time.

For kørsel afregnes 6 kr. pr. kørt kilomenter fra firmaets adresse i Kgs. Lyngby.

Kontakt

Hvis I har lyst til at booke mig til en havekonsultation eller få udarbejdet en haveplan, så kontakt mig her

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!