Prisen for en havekonsultation

 

En havekonsultation er en havevandring i din have, hvor vi drøfter de problemer eller udfordringer du har med haven. Under havevandringen kommer jeg med forslag til hvordan du kan løse dine udfordringer. Dette kunne fx. være spørgsmål om hvordan din have kommer til at hænge bedre sammen, så den fungerer som en helhed og passer til dit hus. Det kunne også være forlag til indretning af siddepladser mv. i haven. Fordelen ved en havekonsultation er, at du får ideerne med det samme.
 
Herudover giver jeg råd og vejledning om plantevalg og placering af planter, som du planter rette plante rette sted og dermed giver dem optimale muligheder for at trives og gro.
 
På en havekonsultation har du mulighed for at stille dine spørgmål undervejs. Du tager selv noter.
 
En havekonsultation varer cirka 2 timer og koster 1.900 kr. inkl. moms. Hertil kommet et kørselstillæg.
Læs mere om havekonsultationer fra Gardening by Hall her.
.

 

Prisen for en haveskitse

 

En haveskitse er en tegning, der viser havens strukturelle opbygning med haverum, stier, bede og siddepladser. Skitsen indeholder havens overordnede plantevalg med træer, buske og klatrende vækster. Haveskitsen tegnes som udgangspunkt i forholdet 1:100 og farvelægges ikke.
 
En haveskitse udarbejdes som udgangspunkt på baggrund af en havekonsultation. Hvis du allerede fra start ved, at du gerne vil have en haveskitse, kan havekonsultationen dog undlades. I dette tilfælde kommer jeg i stedet til et møde, hvor vi snakker om dine ønsker til haven. Det indledende møde varer som regel 1 time.
 
Prisen for en haveskitse starter fra 5.000 kr. og opefter afhængig af havens størrelse og den ønskede tæthed og detaljeringsgrad. Ved nødvendig opmåling af haven vil dette som udgangspunkt medfører et tillæg.
.
Læs mere om haveskitser fra Gardening by Hall her.
.

 

Prisen for en haveplan

 

Haveplanen er en tegning over hele – eller dele af – haven opdelt i rum og funktioner. 
 
Med haveplanen følger en liste med havens elementer, herunder forslag til hegn, regntønder, belægninger, valg af træsorter mv. Hertil kommer en liste over havens planter med navngivning, fotos og plantebeskrivelser, samt antal planter.
 
Haveplanen er en farvelagt tegning i målestok 1:100.
 
En haveplan starter som udgangspunkt med en havekonsultation. Dette kan dog undlades, hvis du allerede fra start ved, at du gerne vil have en haveplan. I dette tilfælde afholder vi et indledende møde, hvor dine ønsker drøftes. Dette møde varer som regel omkring 1 time. På baggrund af møder udarbejdes haveplanen. 
 
Prisen for en haveplan afhænger af opgavens omfang, herunder havens størrelse, samt hvor detaljeret en plan, der ønskes. Priserne for en haveplan starter som udgangspunkt fra 11.000 kr. Dog vil der kunne aftales en anden pris, hvis der kun ønskes en haveplan for et mindre område af haven. Den præcise pris for haveplanen aftales efter vores indledende møde eller efter en havekonsultationen.
 
Læs mere om haveplaner fra Gardening by hall her.
.

 

Prisen for en bedplan

 

Jeg udarbejder bedplaner udfra dit ønske til stemning, farvevalg og havens forhold. En bedplan er en tegnet plan over dit bed, så du kan se præcis hvor hver enkel plante skal placeres.
 
Sammen med bedplanen får du en planteliste, der indeholder fotos samt oplysninger om planternes højde, blomstringstid og antal planter, du skal bruge.
 
Med en bedplan i hånden, kan du gå direkte ud og købe planter og skabe dit eget bed.
 
En bedplan koster typisk fra 2.000 kr. og opefter.
 
Lad dig inspirere til en ny bedplan her:
.

 

Prisen for en planteliste

 

Det er også muligt at bestille en planteliste uden tilhørende bedplan.
 
Prisen for en planteliste uden tilhørende bedplan afhænger af bedets størrelse, men ligger typisk fra 1.200 kr. og opefter.
 
Hvis du ønsker en planteliste uden fotos og oplysninger udover planternes navn, kan dette dog også aftales.

 

 

Placering af planter på rette sted

 

Hvis du har købt en planteliste hos mig, så hjælper jeg dig gerne med at placere planterne på rette sted.

Prisen afhænger af bedets størrelse og antal planter, men starter typisk fra 800 kr. og opefter.

 

Kørselstillæg

 

Der afregnes et tillæg på 300 kr. for kørsel indenfor Storkøbenhavn. Udenfor Storkøbenhavn afregnes et kørselstillæg på 500 kr.

 

Kontakt

 

Ring til mig på 20828646 eller skriv til hall@gardeningbyhall.dk

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!