Hjælp til at plante

Har I brug for hjælp til at lave et nyt bed? Uanset om I har en bed-plan fra Gardening by Hall eller ikke, så hjælper jeg gerne med at plante et bed i jeres yndlings-stil og -farver. Jeg kan hjælpe med hele processen, herunder udarbejdelse af en planteliste, indkøb af planter, samt selve plantningen. I har dog også mulighed for selv at købe planter ind og gøre jorden klar, så jeg bare placerer planterne for jer.

 

En smuk have

 

Min erfaring er, at jeg ofte placerer planterne helt anderledes end mine kunder ville have gjort selv. Den stil bedet skal have, er nemlig afgørende for hvordan planterne placeres.

Som udgangepunkt planter jeg ikke i store grupper. Jeg laver små grupper – eller lader enkelte planter gå igen flere steder i bedet. Nogle planter, fx. bunddække-planter, placeres ofte i “bølger”, som væver sig ind i bedet. Det giver dybde i bedet. Der er mange muligheder – og de samme planter kan give forskelligestilarter alt efter den måde de er placeret på i bedet.

Hvis I gerne vil have min hjælp til at plante et bed, så kontakt mig her:

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!