Haverum

Haverum.

Jeg er vil med rum i haven. Inddeling af en have i mindre haverum ændrer det visuelle indtryk af haven væsentligt. Haverum skaber hygge i haven og giver personlighed. Inddeling i rum opfordrer også i højere grad til at bruge hele haven. Ofte bliver een del af haven, især tæt på huset, brugt rigtigt meget, mens  de dele af haven, som ligger længst væk fra huset, ikke bliver brugt – eller ikke brugt nær så meget. Ved rumdeling i haven gør man hele haven til noget særligt. Ved at tildele en del af haven en særlig funktion, bliver det mere nærliggende at bruge netop den del af haven istedet for den, som man normalt plejer at bruge. Rumdeling kan også bruges til at definere en speciel stil og giver mulighed for at variere stilen i haven. Herudover er rumdeling rigtigt godt til at bryde en stor eller aflang have. Når man ikke kan overskue hele haven på een gang, virker den større og mere interessant, og man bliver automatisk nysgerrig efter hvad der gemmer sig i resten af haven.

Haverum i din have.

Jeg har mange forslag til hvordan du kan skabe rum i haven med brug af mange forskellige elementer.

Nedenfor ses et par eksempler på forskellige måder at skabe rum i haven, fra et reelt separat haverum – i dette tilfælde en frugthave – til en have-entré og en alkove i en pergola. Der er mange muligheder og de viste eksempler tilføjer hver i sær en ny dimension til haven.

Hvis du ønsker forslag til hvordan du kan skabe flere rum i netop din have, så kan du læse mere om en havekonsultation, hvor jeg kan give gode forslag her – eller du kan kontakte mig her.

Afskærmning

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!