Haveplaner

En god haveplan betaler sig…..

 

Haveplan under udarbejdelse

 

  • Kunne du tænke dig, at dit hus og have hang bedre sammen?
  • Kunne du tænke dig en smuk have, som ikke krævede meget arbejde?
  • Har du svært ved at skabe hyggelig rum i haven?
  • Er du træt af at spilde penge på planter, der dør?
  • Mangler du hyggelige siddepladser i haven?

Hvis du kan svare ja til bare eet af spørgsmålene, så er haverådgivning eller en haveplan fra Gardening by Hall en god idé.

Mange afholder sig fra at få lavet en haveplan fra start. Det er en udgift, som man helst vil spare. Men det er dyrt at spilde penge på planter, der dør – eller at anlægge en have, der ikke fungerer. Godt havedesign sparer penge i længden. Ved at investere i en haveplan eller haveskitse fra start, får man den rigtige ramme. Du behøver ikke nødvendigvis at omlægge hele haven på een gang. Med en god haveplan i hånden kan du skabe haven lidt ad gangen i dit eget tempo.

Den rette haveplan sikrer en smuk have helt efter dit ønsker og behov. Som havedesigner hjælper jeg dig med at finde din personlige have-stil, så dit hus og have hænger stilmæssigt sammen. På den måde bliver haven en forlængelse af dit hus.

Haveplaner

En haveplan er en detaljeret og målbar farvelagt tegning af haven. I planen indgår havens rum, siddepladser, strukturelle elementer, fx. en pergola, samt større beplantning, herunder navngivne træer, buske og klatreplanter. En almindelig haveplan indeholder ikke angivelse af beplantningen i havens bede.

Haveplanen tegnes i hånden på kraftigt tegnepapir i A3-format og lamineres, så du kan tage den med i haven uden at beskadige den.

Haveplanen tilsendes som foto på mail, samt sendtes som almindelig post i en kraftig kartonmappe. Haveplanen kan evt. efterfølgende gennemgås via telefon eller ved personligt møde.

Du har også mulighed for at bestille en udvidet haveplan. Med en udvidet haveplan får du også en elektronisk fil, som indeholder gode råd vedrørende haveplanens indhold, samt fotos og oplysninger om træer, buske og klatreplanter, som er valgt til din have. Filen indeholder desuden fotoillustration af forslag til relevante elementer, fx. en pergola, en bestemt type hegn mv.

En udvidet haveplan kan herudover også indeholde illustreret plantelister og/eller bedplaner, som viser dig præcis hvor du skal plante hvad i dine bede.

Med en haveplan og haveskitse i hånden kan du gå direkte igang med at plante. Du kan også vælge, at jeg hjælper dig med at placere planterne på rette sted. Jeg udfører dog ikke grave- eller plantearbejde, men kan hjælpe dig med at finde en, der gør, hvis du ønsker det.

Kontakt

Har I lyst til at høre nærmere, så kontakt mig her

Eksempler

Nedenfor kan I se nogle eksempler på en haveskitse.
Haveskitse

Haveskitse til kolonihave

 

Haveplan

Haveplan til lille nyttehave

 

Haveplan uden græs

Haveplan uden græs på vej til en kunde. Haven er en fritidshave på 500 m2.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!