Haverådgivning

En haveplan under udarbejdelse efter havekonsultation

Havekonsultation

En havekonsultation er en god investering, der sparer penge i længden.

Har I svært ved at skabe hyggelige rum i haven? Vil I gerne have en indretning af haven, som giver anledning til at udnytte hele haven og ikke kun området ved terrassen? Mangler I siddepladser i haven? Kunne I tænke jer en have, som ikke kræver meget pasning? Eller er I trætte af at plante ting, som ikke passer ind eller dør?

En havekonsultation er en god investering og sikrer, at jeres have opfylder jeres behov og ønsker. Det er en hurtig og uforpligtende måde at få nogle konkrete ideer, som I selv kan arbejde videre på. Jeg kommer med friske øjne og er vant til at tænke i havedesign og opbygning af en have.

Havekonsultationen er en havevandring hos jer, hvor vi gennemgår haven med jeres spørgsmål og drøfter de udfordringer, som I måtte have. Jeg hjælper jer med at finde jeres personlige stil, der forskønner jeres have – og sikrer, at jeres hus og have kommer til at hænge stilmæssigt sammen.

 

Jeg hjælper jer med at omsætte jeres drømme til virkelighed

 

Behov, muligheder og drømme er forskellige. Gardening by Hall hjælper jer med at få den nye ide, som du ikke lige selv kunne komme på. Ser jeres have med nye øjne og ser muligheder, som I måske ikke selv ville have tænkt på.

 

Book en havekonsultation

Hos Gardening by Hall har I mulighed for at booke en havekonsultation, hvor vi gennemgår jeres have og de udfordringer, som I har. Mulighederne er mange. Det er bare om at komme i gang. Selv små ændringer kan skabe en stor forskel.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!