Pasning af haver

Gardening by Hall tilbyder pasning af haver. En smuk have er en velpasset have. Med dette menes ikke nødvendigvis en have, som fremstår meget sirligt med skarpe kanter, kort græs og en masse bar jord uden ukrudt. Slet ikke. Dette afhænger af havestil. En velpasset have kan sagtens være en afslappet have, hvor ingen bar jord ses, men de døde hoveder er kontinuerligt fjernet fra roserne, buskene er beskåret korrekt mv. Haven skal fremstå efter hensigten. Uanset hvad denne er.

Skal jeg passe jeres have?

Jeg passer haver i Storkøbenhavn. Hvis I ikke har tid eller mulighed for at passe haven selv, så hjælper jeg jer. Jeg kan passe haven efter fast aftale, eller hjælpe jer i de travleste perioder af haveåret.

Jeg kan fx. hjælpe med plantning om foråret, lugning af haven, nedklipning af stauder, beskæring af roser, beskæring af buske.

Ring til mig og få en snak om mulighederne og jeres behov. I kan kontakte mig her.

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!