Foredrag

Jeg holder foredrag om diverse emner. Aktuelle titler kan ses nedenfor:

 

Foredrag om anlæg af en have

Før og efter – der er 3 år mellem billederne

 

‘Hvordan du skaber en have fra bunden’

 

Foredrag om hvordan man griber opgaven an, hvis man skal anlægge en have fra bar bund. Hvilke tanker skal man gøre sig før man går i gang? – og hvordan er processen herefter?

Jeg deler ud af mine private erfaringer ved at have anlagt en have fra bunden – og viser billeder undervejs om de forskellige processer. Man kan ikke bygge et hus fra taget – og det er vigtigt at tage tingene i den rigtige rækkefølge, hvor det sjoveste desværre kommer til sidst.

Foredraget indeholder også mine gode råd om hvordan man kan skabe hyggelige rum i haven. Mange mennesker udnytter kun en mindre del af deres have. Jeg kommer med mine forslag til hvordan haven kan indrettes, så man får brugt hele haven, fx. ved at skabe flere sidepladser eller funktioner i haven. Jeg kommer også ind på hvordan man kan afskærme fra ind- eller udkig, så haven bliver privat og ugeneret.

Hvis der er særlige ønsker til fokusområder, så inddrager jeg også disse i mit oplæg.

 

Nærmere oplysninger

 

Foredrag afholdes for et større eller mindre antal personer. Foredraget varer cirka 2 timer.

Prisen aftales individuelt udfra deltagerantal og geografisk placering.

Kontakt mig her, hvis du vil høre nærmere.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!