Bedplaner

Bed-plan

Eksempel på en bedplan

Bedplaner

Har I svært ved at sammensætte jeres bede, så stilen passer til jeres hus og have? Og som sikrer, at haven er interessant og smuk hele året? Så er en bedplan løsningen.

Jeg udarbejder detaljeret bedplaner – og hjælper jer også gerne med at plante det.

En bedplan er en tegnet plan af bedet med buske, roser, stauder, samt eventuelt løgvækster, 2-årige planter og sommerblomster. Bedet farvekombination sammensættes efter jeres ønske. Jeg rådgiver gerne om gode farvekombinationer.

En bedplan sikrer en lang blomstringsperiode og tager højde for jordtype og bedets placering. Rette plante på rette sted sikrer optimale betingelser for trivsel.

Hvis det ønskes, får I en detaljeret planteliste med planen, som indeholder fotos, oplysninger om planens vækster, herunder, plantehøjde, blomstringstid og særlige egenskaber for de enkelte vækster – samt angivelse af det antal planter, som I skal bruge.

Uanset om I vælger at få udarbejdet en bedplan hos Gardening by Hall eller ikke, er det muligt at booke mig – dels til at hjælpe jer med at vælge planter til bedet, placere planterne på rette sted og eventuelt plante dem for jer.

Prisen for en bedplan og plantehjælp afhænger af bedets størrelse og stil, herunder plantetæthed.

Hvis I har spørgsmål eller vil høre nærmere om mulighederne, så kontakt mig her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!