Grunden i december 2014.
Jeg købte en kolonihave i september 2014. Den ligger i en haveforening i Gladsaxe, nord for København. På grunden stod et gammelt træhus fra 1966. Det viste sig at være i meget dårlig stand og det ikke gav mening at prøve at redde det. Det blev derfor revet ned i november 2014. Haveforeningen er ved få lagt kloak og helårsvand ind. I øsende regn og kulde måtte vi derfor grave kloak- og vandrør ned mellem soklerne til det nye hus. Vi stod i vand til knæene i flere uger og grunden blev et stort mudderbad.

Haveplanen, som den ser ud i foråret 2015. Den udvikler og ændre sig hele tiden – lidt. Min ambition er en meget frodig og lukket have i cottage garden stil. Der skal være en masse små hyggelige haverum med klatreroser, kaprifolie, stokroser, træpæoner, bonderoser, roser, og en masse anden uformel og lidt vild beplantning. En meget nøgen og bar grund skal transformeres til et lukket vildnis.

Maj 2015.
Så er der kommet råhus på grunden. Huset er på ca. 40 m2. Et råhus er kun skallen af et hus. Det mangler isolering i loft og vægge, rumdeling og alt andet. Der er lang vej. Der er blevet lagt isolering og planker på gulvet. Og der er kommet bygge-el op inde i huset. Nu har vi et lækkert telt, der giver læ for regnen. Fedt endelig at få hus på grunden. Der er stadig ikke blevet tændt for vandet i foreningen, så al vand til vanding af nyplantede ting mv. må stadig hentes ved den centrale vandhane.

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!