Fra ingenting til frodig kolonihave ...

Åben have på lørdag den 16. juni 2018 kl. 13-17

Det var faktisk ikke meningen, men nu gør jeg det sgu. Holder åben have en eftermiddag, hvor haveinteresserede kan komme og besøge min lille kolonihave. Hvad kan man skabe på 3 år, når man er startet med ingenting – fra en bar muddermark uden hus? Man kan faktisk nå en del. Min have er langt fra “voksen” endnu. De fleste ting har slet ikke nået deres potentiale endnu.

Jeg har en slem uskik med at flytte rundt på mine planter. Mange af de stakkels planter har jo ikke fået tid og ro til at gro. Men hvis jeg ikke synes en placering eller farvekombination sidder lige i skabet, så bliver der flyttet rundt på ting. Den sidder stadig ikke lige i skabet og jeg har planer om flere flytninger. Men ikke nu. Nu får det lov til at stå, som det er – i hvert fald weekenden over.

Hvis du har lyst til at se min lille have på lørdag, så er adressen: HF Carl Nielsens Minde – have 181, som ligger på Syrenvej. Selve haveforeningen ligger på Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Der er mulighed for at parkere ved købmanden, hvor man kommer ind i haveforeningen, ved søen og oppe ved motorvejen. Der er lige langt eller kort til min have fra de tre parkeringsmuligheder. Der kan desværre ikke medbringes hunde. Vi elsker hunde og har selv en airedaleterrier, der dog i dagens anledning vil blive passet af en nabo.

Haven er kun på 365 m2. inkl. bygninger. Jeg har lavet mange små haverum, så haven virker lidt større – men, det er bare en bette have.

Jeg har fået lagt fliser og chausse-sten på havens hovedsti. Der går jo ikke, at eventuelle besøgende snubler rundt i halvfærdigt arbejde. Men nu er stien klar. Så hvis vejret arter sig, så burde der bare basis for en hyggelig eftermiddag. Jeg håber, at du har lyst til at komme forbi og kigge og få en lille have-snak. Have-snak er den bedste slags.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Udfordringen med kolonihavens stier

Alle gode gange 100 Nogle gange må man sande, at en plan bare ikke virker. At den næste plan bare heller ikke virker. Og måske heller ikke den næste igen. Så kan man bare håbe på, at man rammer plet i 4. forsøg. Sådan er det med mine havestier. Stier af stenmel og...

Nye projekter i kolonihaven

Ny havedam i kolonihaven Et af projekterne her i foråret i kolonihaven var at flytte havedammen til en ny placering. Før lå den inde i "syd-bedet" - det store bed foran huset. Den nye placering er meget bedre. Den ligger nu i skøn forlængelse af terrassen, men har...

Forspiring og sne i marts

Jeg gider det ikke. Slet ikke. Frost og sne hører til i januar og måske februar, men ikke i marts måned. I marts er jeg gået i forår-mood med forspiring og jordforbedring. Jeg har så mange planer for foråret - jeg skal ændre formen på havedammen, lave et tag til...

Vinter-projekter og frost i kolonihaven

Når haven står helt "nøgen" om vinteren, så ser man for alvor dens struktur. Den grundlæggende opbygning uden beplantning. Det er en god anledning til at kigge sin have efter i sømmende - og spørge sig selv om man burde ændre lidt på indretningen. Det er nu, hvor man...

Lav en let sofa-sove-briks

Sofabriksen i Ugebladet Hjemmet   For nogle uger siden faldt jeg over nedenstående billede i Ugebladet Hjemmet. Det er et foto af sofa-sove-briksen i mit kolonihavehus. Det fremgår af teksten, at den er bygget af gamle køkkenelementer. Det er den nu ikke. Det er en...

Status på sommerens projekter i kolonihaven

Den var næsten ovre, før man opdagede det. Sommeren 2017. Jeg synes ikke, at jeg har lavet det store denne sæson, men alligevel er det blevet til noget. En af de ting, som jeg er allermest glad for, er alkoven i pergolaen. Ideen fik jeg en sen aften i regnvejr, hvor...

Sådan så der ud, da jeg overtog haven. Læs begyndelsen på historien her.

Nyhedsbrev

Blog-galleri

Brug af billeder

Du er velkommen til at låne mine billeder til private formål, hvis du skriver, hvor du har dem fra og med link til min blog. Hvis du ønsker at bruge dem kommercielt, så send mig en mail på hall@gardeningbyhall.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!