Som I kan se på de to billeder nedenfor, er jeg startet på at anlægge have-stierne.

Efter gode råd fra jer (tak for det), har jeg valgt at lave stier af sten-mel. Det er let og billigt – henset til hvor mange meter, jeg skal bruge.

Tanken er jo, at grundniveauet i hele haven skal hæves med ca. 12-13 cm. af hensyn til vandstanden om vinteren. Jeg har derfor ikke tænkt mig at grave ud – men vil lægge 10 cm. stabil grus direkte oven på det nuværende underlag – vibrerer det – og herefter lægge 4-5 cm. sten-mel på. Det er altså meningen, at trækanterne stort set ikke ses til sidst – kun som en smal kant oppefra.

Tror I, at det kan lade sig gøre på denne “snydemåde”? Uden at grave af, som man normalt ville gøre?

Og inde i bedene, hvor der kommer ydeligere jord på – er det nok at løsne og vende græstørvene nedad? Vil det formulde af sig selv med 12-13 cm. jord over sig?  Jeg vil selvfølgelig jordforbedre mv., når jeg kommer dertil.

Jeg vil meget gerne høre jeres tanker.

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!