Anbefalinger af Bonnie Hall / Gardening by Hall fra kunder og havemanden Claus Dalby:

 

Claus Dalby: “Bonnie Hall /Gardening by Hall er en meget talentfuld havedesigner”

Tina G: “Jeg glæder mig over, at jeg fandt dig i tide. Aldrig har jeg været så glad for en beslutning. Nyder hver lille ting vi får udført i vores have”.

Nette: “Jeg ville ikke betænke mig et splitsekund ved at kontakte Bonnie Hall /Gardening by Hall, hvad enten det var et hjørne af haven, der trængte til et løft – eller hele haven. Bonnie er simpelt hen knalddygtig.”

Susanne: “Jeg kan kun anbefale Bonnie. Hun er super dygtig.”

Tina: “Vi kan varmt anbefale Bonnie /Gardening by Hall. Meget professionel og konstruktiv rådgivning”

Gitte: “Bonnie kom med rigtig gode forslag og brugbare ideer, man kan mærke på Bonnie at hun ved hvad hun taler om, hun lytter til ens ønsker og er meget nem at tale med og forstå, så er rigtig godt tilfreds”.

Super tilfreds

Vi kan give Havearbejde den bedste anbefaling. Professionel, kreativ, lydhør er nogle af de ting, vi forbinder med firmaet. Bonnie er virkelig dygtig til at fange ens ønsker. Hun har tegnet vores have, til vores store tilfredshed. Opfyldt almost all our wishes (although the list was long and the garden small). Inden vi kontaktede Havearbejde ved Hall troede vi, at det var meget dyrt med en havedesigner. So, we can say that it is not. Lille investering, stort udbytte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis du vil læse mere om mig, kan du gøre det her:

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!