PRISER

En indledende havekonsultation på 2 timer koster 1.500 kr. inkl. moms.
Vi mødes hos jer, snakker om jeres behov og ønsker. Jeg ser på grunden – dens placering, størrelse, eksisterende beplantning, typen af hus etc. Vi snakker om hvad haven skal kunne for jer. Jeg spørger også ind til hvilken stil, som I gerne vil have, hvor meget tid I vil bruge på at passe haven etc. Herefter kommer jeg med mine umiddelbare forslag til løsninger, beplantning etc.
Hvis I herefter vil have udarbejdet en haveplan, så måler jeg også haven op under dette besøg. Det er en stor hjælp, hvis I har en målbar tegning, som jeg kan tage udgangspunkt i.
En haveplan for en have på op til 800 m2 koster normalt mellem 6.000 – 8.000 kr. inkl. moms., afhængig af hvor detaljeret den skal være og hvor mange elementer, der skal indgå. Normalt angiver jeg kun navne på træer og buske/klatreplanter, men det er også muligt at få udførlige plantelister til bede. Pris for dette efter særlig aftale.
Det er op til jer, hvor detaljeret haveplanen skal være. Man kan nøjes med en haveskitse, som indeholder de store elementer – haverum og placering af bede, træer, buske etc., og så hen ad vejen finde ud af hvilken beplantning, I præcist vil have i bedene.
Man kan også gå hele vejen med en detaljeret haveplan med alt inkl. plantelister for de enkelte bede. En planteliste indeholder også fotos af planterne og angivelse af deres højde, blomstring etc.
Med haveplanen får I også en fil med fotos af relevante elementer, beplantning mv., samt nogle generelle gode råd i forbindelse med de ting, som er valgt til jeres have.

Havekonsultationen kan dog også foregå via mailkorrespondance efter forudgående fremsendelse af fotos og optegning af haven.

Det er også muligt at lave en aftale på timebasis. Det koster 800 kr. inkl. moms per time.

 

Kontakt mig her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!