Havekonsulent

Gardening by Hall hjælper dig med at skabe din personlige have.

Den grundlæggende struktur i en have er helt afgørende for det færdige resultat. Hvis ikke opbygningen/strukturen er på plads, så vil haven aldrig lykkes, uanset hvad man planter i den. De store linier anlægges først, hvorefter træer og større buske placeres. Først herefter anlægge bede og deres indhold. Det er blandt denne grundlæggende struktur af haven, som Gardening by Hall kan hjælpe med.

Havens indretning betyder utroligt meget for hvor meget og hvordan en have bliver brugt. Det kan være svært for den enkelte at sætte ord på hvorfor èn have ikke rigtigt fungerer, mens en anden gør. Hemmeligheden ligger tit i havens indretning. Ofte bliver en stor del af en have ikke brugt, fordi den ikke har nogen særlig funktion. Ved inddeling af haven i hyggelige og anvendelige haverum, bliver hele haven pludselig brugt.

Hvis der ikke sker noget særligt i den fjerneste del af haven, er det ikke så oplagt, at gå netop derned. Men hvis der er skabt et haverum med et specielt tema eller funktion – det kan være en skygget hyggekrog, et legested til børnene eller et arbejdsområde, så får området pludselig mere liv.

At have en stor have giver ingen mening, hvis 90 procent af den ikke bliver brugt. Det er lettere at skabe intimitet og hygge i en lille have – eller i et mindre haverum. Det betyder nemlig, at hele haven ikke kan overskues og opleves på een gang, og det vækker nysgerrighed og interesse.

Vi er gode til at se nye muligheder, uanset om det er mindre tiltag eller en større reetablering af haven, som du har i tankerne. Virkemidler som afskærmning og rumdeling giver hurtigt haven et helt andet udtryk og haven bruges pludselig anderledes.

Behov, muligheder og drømme er forskellige. Gardening by Hall hjælper dig med at få den nye ide, som du ikke lige selv kunne komme på. Ser din have med nye øjne og ser muligheder, som du måske ikke selv ville være kommet på.

Vi har tilknyttet en erfaren handymand. Sammen kan vi bygge, plante og flytte det meste.

Drømmer du om en pergola i haven, mangler ideer til hvordan din have kan inddeles i mindre haverum eller hvordan man kan afskærme huset/haven fra indkig, så løser vi det for dig.

Vi kommer med forslag til hvordan en have kan anlægges eller ændres, hvordan et nyt bed kan sammensættes, udarbejder en liste med fotos af planterne, køber planterne, samt foretager selve plantningen.

Gardening by Hall tilbyder desuden at passe din have – helt eller delvist – året rundt, enten efter konkret aftale eller som en abonnementsordning, hvor du betaler et fast beløb om måneden.

Mulighederne er mange. Det er bare om at komme i gang. Selv små ændringer kan skabe en stor forskel.

Konsulenthonorar:

2 timers havekonsultation, eventuelt ved besøg i jeres have – 1200 kr. plus moms. Havekonsultationen kan dog også foregå via mailkorrespondance efter forudgående fremsendelse af fotos og optegning af haven.
Aftaler kan også laves på timebasis for 650 kr. plus moms.

Udarbejdelse af en have-skitse med rådgivning og plantelister ved typisk ligge på 3.000-4.000 kr. plus moms, afhængig af havens størrelse.
Pris for større projekter efter aftale.
Ved besøg uden for Storkøbenhavn tilkommer transporttillæg.

Kontaktoplysninger:

Gardening By Hall
Bonnie Hall
Email: hall@gardeningbyhall.dk
Telefon: 20 82 86 46

Send en besked

10 + 12 =

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!