Haveplaner

Jeg laver haveplaner, som den viste. Planen tegnes i hånden på manifold papir. Man får skitsen tilsendt som foto på mail sammen med en fil med inspirationsfotos og gode råd. Haveplanen bliver efterfølgende sendt via almindelig post eller vi gennemgå den sammen hjemme hos jer.

Normalt starter en haveplan med, at vi mødes hjemme hos jer til en havekonsultation, hvor jeg ser på grunden – dens placering, størrelse, eksisterende beplantning, typen af hus etc. Vi snakker om hvad haven skal kunne for jer – fx. at I ønsker afskærning mod vejen, drømmer om en pergola, en frugthave eller noget andet. Jeg spørger også ind til hvilken stil, som I gerne vil have, hvor meget tid I vil bruge på at passe haven etc.
I kan selv vælge, hvor detaljeret haveplanen ska være. Man kan nøjes med en haveskitse, som indeholder de store elementer – haverum og placering af bede, træer, buske etc., og så hen ad vejen finde ud af hvilken beplantning, I præcist vil have.
Man kan også gå hele vejen med en detaljeret haveplan med alt inkl. plantelister for de enkelte bede. En planteliste indeholder også fotos af planterne og deres højde, blomstring etc.
________________________________________________________________________
Priser kan I finde her.

Har du lyst til at få lavet en haveplan, så kontakt mig her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og få besked, når der er nyt på bloggen.

Du er nu tilmeldt!